nieuws

Tweede vestiging kiprestaurant Alan & Pim’s

Restaurant 488

Naast Rotterdam heeft Kiprestaurant Alan & Pim’s nu ook een vestiging in Scheveningen.

Tweede vestiging kiprestaurant Alan & Pim’s

Plank voor plank hebben Alan Oosterveen en Pim Bakker hun gloednieuwe zaak in Scheveningen in elkaar getimmerd. Precies zoals ze dat in Rotterdam ook deden waar het horecaduo een jaar geleden zijn eerste vestiging opende.

De kippen van Alan & Pim’s worden ingewreven met een glutenvrij kruidenmengsel voor ze onder een gloeiende gril hun rondjes draaien. Daarna worden sommigen nog even gelakt met een speciale saus die onder een speciale grill mogen karamelliseren.

Scheveningse Alan & Pim

De Scheveningse Alan & Pim’s heeft een robuuste uitstraling met metaal en hout van pallets uit de schuur van Pim. Op de tafels liggen geruite theedoeken om tijdens kluifpartijen op je schoot te leggen. Een wand is bekleed met een enorme zwart-wit foto van het oude Scheveningen. Naast het restaurant is er ook een take away en delivery service, waar de kippetjes en bijgerechten kunnen worden besteld.

 

Reageer op dit artikel