FoodExpo Zeeland vervangt horecabeurs Goes

FoodExpo Zeeland vervangt horecabeurs Goes

Op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart 2016 vindt in de Zeelandhallen Goes FoodExpo Zeeland plaats. Dit initiatief is in het leven geroepen in navolging van het uitstel van Horecabeurs Goes. Tijdens FoodExpo organiseert Food Lab Zeeland (Scalda) horecavakwedstrijden voor professionals en voor leerlingen van het MBO en VMBO.

Daarnaast presenteert een groot aantal leveranciers nieuwe producten en is er een keur aan lekkernijen te proeven van toeleveranciers voor de horeca. Ook diverse leveranciers en groothandels met drank, fast service, apparatuur en inrichting zijn aanwezig tijdens het event.

Zilte Bokaal
Ook de jaarlijkse horecavakwedstrijden van Food Lab Zeeland kunnen niet ontbreken. Professionals gaan de strijd aan in de cooking battles, leerlingen van het MBO strijden om de Zilte Bokaal en VMBO-leerlingen om het Food Lab Mes. Vanuit Food Lab Zeeland en horecagroothandel VHC Kreko groep is een samenwerking aangegaan met LMG Exhibitions. Laatstgenoemde besloot eerder om Horecabeurs Goes te verschuiven naar een later moment. 'We zijn blij dat we ook dit voorjaar de horeca in Zeeland een evenement kunnen bieden op het gebied van eten, drinken en gastronomie. De flexibele opstelling en het meedenken van Libéma als eigenaar van de Zeelandhallen is daarbij ook belangrijk geweest', aldus Perry Kentin van LMG Exhibitions.

FoodExpo Zeeland is een evenement voor iedereen met een affiniteit met de horecasector. Het zal plaatsvinden in de Noordzeehal van de Zeelandhallen te Goes en zo’n 5.000 m2 beslaan. Een gratis e-ticket voor het evenement is binnenkort online verkrijgbaar.