nieuws

Chef-kok Marc Smeets verlaat Kurhaus

Restaurant 2387

Chef-kok Marc Smeets heeft deze maand afscheid genomen van restaurant Waves in het Kurhaus in Den Haag. Smeets kijkt uit naar een nieuw culinair avontuur, zo meldt hij.

Chef-kok Marc Smeets verlaat Kurhaus

‘Het meeste plezier haal ik toch uit het neerzetten van een uniek concept en het aansturen van een nieuwe generatie chefs. Koken in het mooiste gebouw van Den Haag was een droom, maar ik merkte dat mijn creativiteit niet in overeenstemming was met die van het Kurhaus. Dan is het tijd om te gaan.’

Waves

In april 2015 opende Waves in het Kurhaus zijn deuren met chef-kok Marc Smeets. Een restaurant met producten uit de omgeving en met name de Noordzee. Per oktober 2016 hebben Smeets en de directie van Grand Hotel Amrâth Kurhaus besloten beiden een andere richting op te gaan.

Reageer op dit artikel