nieuws

Culinair visfestival Vissch trekt ruim 17.000 bezoekers

Restaurant 591

Culinair Visfestival VISSCH dat van 7 t/m 9 oktober plaatsvond op de Scheveningse visafslag heeft ruim 17.000 bezoekers getrokken. De derde editie van het evenement was daarmee een succes en wordt volgend jaar opnieuw gehouden in het eerste weekend van oktober.

Culinair visfestival Vissch trekt ruim 17.000 bezoekers
(c) Sacha Grootjans

Staatssecretaris Martijn van Dam (Economische Zaken) opende vrijdag het gratis toegankelijke festival met het openen van een oester. Tevens werd de Vissch-krokettenlijn – met Noordzeevis uit Scheveningen – gelanceerd.

Workshops

Bezoekers konden genieten van de diversiteit van de Noordzeevis uit Scheveningen, die door de chefs van deelnemende foodtrucks en restaurants op verschillende manieren werd bereid. Daarnaast was er iedere dag live muziek, kon men deelnemen aan workshops en inspiratie opdoen tijdens de kookdemo’s. In 2017 vindt Vissch weer in het eerste weekend van oktober plaats. Meer informatie: www.vissch.nl

Reageer op dit artikel