nieuws

Loetje naar monumentaal pand in Breukelen

Restaurant 4181

Na een maandenlange verbouwing opent Loetje op 4 november de deuren in een monumentaal pand aan de Stationsweg in Breukelen. Een locatie voorzien van een restaurant met serre, café, groot terras, en twee zalen voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten.

Loetje naar monumentaal pand in Breukelen

Loetje heeft verschillende restaurants, hotels en zalen in- en buiten de randstad. De oudste vestiging, Cafe Loetje, bestaat bijna 40 jaar. Geen Loetje is hetzelfde, maar overal serveren ze de traditionele Loetje Biefstuk op dezelfde wijze.

In augustus opende Hotel Loetje in Gorssel de deuren. De 10 kamers hebben een kleine metamorfose ondergaan, maar hebben elk nog hun unieke, karakteristieke uiterlijk behouden. De faciliteiten verschillen per kamer, zo beschikken sommige kamers over een balkon, of een apart bad of toilet. Het overgrote deel van de kamers is voor twee personen, enkele kamers ook voor drie personen.

Reageer op dit artikel