nieuws

SVH ISO gecertificeerd

Restaurant 1299

Na een periode van uitgebreide audits in de organisatie en bij enkele kritische toeleveranciers heeft SVH het certificaat voor informatiebeveiliging behaald. 

SVH ISO gecertificeerd
SVH wil een betrouwbare organisatie zijn voor stakeholders in de horecabranche en hen ervan verzekeren dat informatie integer en betrouwbaar, en op de juiste wijze beveiligd en beschikbaar is. Ricardo Eshuis, directeur SVH: ‘Als Examenorganisatie en bestuursorgaan namens het ministerie van VWS is het veilig opslaan en beheren van persoonsgegevens en het borgen van onze interne procedures cruciaal. Met deze certificering laten wij zien dat we een kwalitatieve en vertrouwenwekkende dienstverlening waarborgen.’ Naast de eisen die gesteld worden vanuit de wet bescherming persoonsgegevens, voldoet SVH als exameninstelling ook aan de eisen van de Examenkamer en ISO 27001.
Reageer op dit artikel