nieuws

Nieuw boek: kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian

Restaurant

Om de lancering van Jamie Oliver’s nieuwe kookboek – Super food voor familie en vrienden – te vieren, eten kinderen van 6 tot 16 september gratis bij Jamie’s Italian Rotterdam. De kinderen kunnen kiezen uit zes bekroonde kindergerechten.

Nieuw boek: kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian
Het kindermenu: gezonde voedzame gerechten waaronder biologische zalm in een pakketje, kiplollies, pasta met zeven geheimpjes, shake-me salade’ en een drankje.

Om de lancering van Jamie Oliver’s nieuwe kookboek ‘Super food voor familie en vrienden’ te vieren kunnen kinderen tussen 6 en 16 september één van de de zes bekroonde kindergerechten van Jamie’s Italian (wanneer een volwassen een hoofdgerecht besteld) eten. Het Jamie’s Italian kindermenu is recent voor de tweede keer oprij bekroond als beste kindermenu in Engeland door de Soil Association.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels