nieuws

Brasserie R-1854 ‘beste Brasserie van Overijssel’

Restaurant 773

Brasserie R-1854 in Enter is uitgeroepen tot de beste Brasserie van Overijssel en dingt mee naar de titel ‘De Beste Brasserie van Nederland’. In het RTL4 programma ‘De Beste van…’ wordt onder alle winnaars per provincie een vlog-competitie gehouden, waarbij de kijker bepaald wie de beste van Nederland wordt.

Brasserie R-1854 ‘beste Brasserie van Overijssel’

Brasserie R-1854 is drie jaar geleden geopend. Chef-kok John Rensen en gastvrouw Frida Rensen zorgen er samen voor dat een dag shoppen bij Roetgerink Mode en Schoenen compleet is.

Blurren met brasserie en mode

De brasserie draagt dezelfde naam als het eigen kledinglabel van Roetgerink: R- 1854. De R van Roetgerink en van Restaurant. 1854 staat voor het jaar dat de familie Roetgering de onderneming is gestart. Brasserie R-1854 heeft een menukaart waarvan de hele dag kan worden besteld. Van koffie met ambachtelijke appeltaart tot een flinke ribeye, van rijk gevulde soep tot een uitsmijter. Het jonge en enthousiaste team heeft in drie jaar tijd Brasserie R-1854 op de kaart gezet. De vlogcompetitie voor ‘De Beste Van Nederland’ begint zaterdag 4 maart om 16.30 uur op RTL 4.

Reageer op dit artikel