nieuws

Burger Bar opent zesde filiaal: Den Haag

Restaurant 2129

De eerste vestiging van de Burger Bar in Zuid-Holland gaat 12 januari open aan Plein 3 in Den Haag. Tijdens deze eerste dag kunnen bezoekers een hamburger krijgen voor 50 cent.

Burger Bar opent zesde filiaal: Den Haag

Om de opening feestelijk op te luisteren kunnen bezoekers tijdens de eerste dag, donderdag 12 januari, voor 50 cent een burger krijgen. Daarnaast is het mogelijk om via de socialmediakanalen van Burger Bar een jaar lang gratis burgers te winnen.

Internationale expansie

Tien jaar geleden opende de eerste Burger Bar op de Kolksteeg in Amsterdam. Met de opening van Burger Bar in Den Haag op 12 januari, staat de teller op zes filialen. Burger Bar heeft de intentie om zowel nationaal als internationaal uit te breiden met haar restaurants.

Burger Bar: accent op het vlees

Burger Bar is ontstaan vanuit het concept van ‘originele’ hamburger die bestond uit goed vlees, vers brood, verse groenten en een niet te overheersende saus. De oprichters willen het accent te leggen op het vlees. Door uitsluitend gebruik te maken van vers rundvlees (zoals angus en wagyu) behoeft het vlees verder geen toevoegingen. Verder werkt Burger Bar alleen met ambachtelijk gebakken brood en dagverse groenten. Ook de hamburgersaus wordt volgens eigen recept gemaakt.

Reageer op dit artikel