nieuws

Café Top 100-ondernemer opent hamburgerzaak Oisterwijk

Restaurant 2451

Mike Michels, eigenaar van De Michel in Haaren, heeft in Oisterwijk Het Burgerhuys geopend. Het idee achter de zaak is volgens de ondernemer hamburgers naar een hoger niveau te tillen in combinatie met speciaalbier.

Café Top 100-ondernemer opent hamburgerzaak Oisterwijk

De burgers bij Het Burgerhuys worden bereid in een houtskool gestookte Mibrasa-oven, waardoor het vlees de typische smokey bbq-flavor krijgt.  De burgers die onder meer geserveerd worden zijn de ‘Beef Brisket’, 11 uur traag gegaard vlees, de Babi Pangang 2.0 Burger en de burger met Black Angus rund.

Leestip: Lekkerste Hamburger, tips van de jury en de winnaar

‘Mooie bieren’

Mike Michels, die met zijn De Michel jaren achtereen in de Café Top 100 stond, verloochent zijn achtergrond niet. Het Burgerhuys heeft altijd minimaal 30 Het Burgerhuysspeciaalbieren in het assortiment. Daarbij wordt gezocht naar de ‘mooie, onbekendere bieren’ die niet overal in de winkels te koop zijn.

 

Leestip: Dit zijn de vijf biertrends voor 2017

Openingstijden

Het BurgerhuysNaast bieren en burgers is Het Burgerhuys vanaf 10:00 al geopend voor koffie met vers gebak. Vanaf 12:00 gaat de lunchkaart in, en vanaf 17:00 de dinerkaart. Ook is er een borrelkaart. Het Burgerhuys is dagelijks van 10.00 tot 01.00 uur geopend en in de winterperiode op dinsdag gesloten.

Reageer op dit artikel