nieuws

Concept met culinaire tosti’s gaat de grenzen over

Restaurant 1634

Conceptontwikkelaar Zware Jongens, van Son of a Croque dat afgelopen zomer in Amersfoort de deuren opende, gaat de grenzen over. In België werd zeer recent een contract getekend voor vijf vestigingen. Ook in Duitsland zijn expansiegesprekken inmiddels in afrondende fase.

Concept met culinaire tosti’s gaat de grenzen over

‘De eerste zaak draaide al snel volgens prognose met zelfs nog ruimte tot verdere groei’, laat de initiatiefnemer van het concept met de culinaire tosti’s weten. ‘Ja, het is een beetje zoals tosti’s, maar dan anders. Heel anders en voor elk wat wils: van klassiek tot spannend, van zoet tot zout.’

Interesse

KnipselHet concept is voor lokale ondernemers interessant, aldus de ontwikkelaar. ‘Denk aan de lage investering in vergelijking met andere concepten, geen koks, geen cash, geen hoge risico’s. Dit alles zorgt voor een grote interesse.’

Nieuwe vestigingen

Sonny Croque meldt op de website binnenkort vestigingen te openen in Utrecht, Maastricht en Aachen. Ook wordt er naar locaties gezocht in Zwolle, Almere en Utrecht.

Reageer op dit artikel