nieuws

Dutch Ball Contest: de lekkerste, gevulde gehaktbal

Restaurant 1133

Balls & Glory en 24Kitchen gaan vrijdag 10 februari op zoek naar de lekkerste gevulde gehaktbal van Nederland. Het evenement vindt plaats in de eerste Nederlandse vestiging van Balls & Glory in Eindhoven. Aanmelden kan tot 1 februari.

Dutch Ball Contest: de lekkerste, gevulde gehaktbal

Tijdens ‘The Dutch Ball Contest’ in Eindhoven krijgen vijf duo’s de kans om de ultieme Nederlandse vulling te bedenken en uit te voeren tijdens een workshop onder leiding van Wim Ballieu, Vlaamse chef-kok en eigenaar van Balls & Glory. 

Recept mailen

‘The Dutch Ball Contest’ vindt op 10 februari 2017 plaats in de allereerste Nederlandse vestiging van Balls & Glory in Eindhoven. Duo’s kunnen zich tot 1 februari 2017 aanmelden door hun recept te mailen naar Balls & Glory. Op basis van de recepten beslist de jury welke vijf duo’s doorgaan naar de finale op 10 februari in Eindhoven.

Lees ook: dossier tv-koks

‘Vloeibare vulling en handgedraaid’

Wim Ballieu. ‘De ballen moeten wel aan vier voorwaarden voldoen: ovengebakken, gemaakt van vlees, kip of veggie, met een vloeibare vulling en natuurlijk handgedraaid.’ Na de workshop is het tijd voor het jureren en gaat Wim samen met 24Kitchen-chef Danny Jansen de ballen proeven. Het recept van het winnende duo gaat in productie en komt op de kaart van Balls & Glory en op 24Kitchen.nl te staan. Verder ontvangen alle finalisten een prijzenpakket.

 

Reageer op dit artikel