nieuws

Foodora: introduceert afhalen bij restaurants

Restaurant 1109

Klanten van Foodora kunnen er sinds dinsdag 31 januari ook voor kiezen om maaltijden van hun favoriete restaurants zelf af te halen, in plaats van deze te laten bezorgen door een fietskoerier van Foodora.

Foodora: introduceert afhalen bij restaurants

De nieuwe pick up mogelijkheid is te gebruiken via de Foodora app en website. ‘Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld onderweg van werk naar huis een maaltijd op te pikken die normaal gesproken buiten het postcodegebied valt’, aldus de bezorgservice.

Bezorgen of zelf afhalen

Klanten kunnen bij het bestellen een keuze maken tussen laten bezorgen of zelf afhalen. Wanneer er wordt gekozen voor de pick up mogelijkheid geeft de app een afhaal tijdstip en de route naar het restaurant aan. ‘Een bijkomend voordeel is dat het minimum ordertarief en uiteraard de bezorgkosten komen te vervallen en men niet hoeft te wachten op de fietsbezorger.’

Leestip: Bezorgservices restaurants? ‘Het is absoluut lucratief’

Reageer op dit artikel