nieuws

Hotdogs van Alain Caron in Arnhem

Restaurant 1096

Alain Caron werkt mee aan nieuwe hotdog-horeca in Arnhem. Caron gaat samen met eigenaar Harold Ghurahoo de receptuur bedenken voor de nieuwe zaak Haute Dog in de Spijkerstraat in Arnhem.

Hotdogs van Alain Caron in Arnhem
Alain Caron en zijn zonen David en Tom voor Café Caron in Amsterdam.

De eigenaar zegt in dagblad De Gelderlander dat de samenwerking misschien nog verder gaat. Daarvoor moet Haute Dog echter eerst aanslaan. Ghurahoo zegt: ‘Als het goed verloopt, verleent Caron in de toekomst wellicht zijn naam aan mijn zaak.’

Ghurahoo hoopt rond 1 maart de deuren van het het voormalige pand van het Arnhems Proeflokaal te openen. ‘Geen verwarmd worstje met mosterd. Maar een echte gegrilde worst met garnituur’, zegt de Arnhemmer. Op de menukaart staan straks zo’n vijf of zes hotdogs, voor een prijs tussen de 7,50 en 12,50 euro.

Sergio Herman

Hij wil van Haute Dog net zo’n succes maken als Sergio Herman dat doet met het Frites Atelier waarvan er ook een vestiging in Arnhem zit. Vandaar zijn keuze voor de Franse chef-kok Caron, onder meer bekend van het programma Masterchef.

Leestip:
Alain Caron start eigen zaak in Amsterdam

Reageer op dit artikel