nieuws

Inboedel Jamie Oliver’s Fifteen onder de hamer

Restaurant 2251

Wegens het faillissement van Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam organiseert BVA-Auctions.com van 1 tot en met 9 februari 2017 een online veiling met design inventaris en horeca-apparatuur.

Inboedel Jamie Oliver’s Fifteen onder de hamer

Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam was de eerste franchise van het concept in Londen en werd in november 2016 failliet verklaard omdat de huur niet langer opgebracht kon worden. De online veiling omvat ruim 750 producten bestaande uit onder andere kroonluchters, smoke chairs, barkrukken, bankstellen en keukenapparatuur.

Leestip: Jamie Oliver sluit zes restaurants wegens Brexit

Bezichtigen en bieden

Alle producten worden uiterlijk op 25 januari aanstaande gepresenteerd op BVA-Auctions.com. Bezichtiging van de producten is op woensdag 1 februari van 10:00 tot 15:00 uur aan de Jollemanhof 9 in Amsterdam. Tot en met donderdag 9 februari 2017 kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen.

Reageer op dit artikel