nieuws

La Place opent selfservice cafés in Tilburg en Hoofddorp

Restaurant 692

Horecaketen La Place opent op in januari twee selfservice cafés: woensdag 4 januari aan het Pieter Vreedeplein 167-170 in Tilburg en op donderdag 5 januari aan de Marktlaan 156 in Hoofddorp.

La Place opent selfservice cafés in Tilburg en  Hoofddorp

De nieuwe La Place Cafés bieden beide plaats aan ruim 90 gasten en beschikken ook over een terras met 98 zitplaatsen. In de nieuwe filialen in Tilburg en Hoofddorp gaat La Place dagelijks ontbijt en lunch serveren: van smoothies en sandwiches tot salades en soep. Tevens beschikt het La Place Café in Hoofddorp over een warme keuken voor verse frites en hamburgers en maakt La Place Tilburg dagelijks verse Brabantse worstenbroodjes.

Inrichting

Zoals gasten gewend zijn, bestaan de nieuwe café’s in Hoofddorp en Tilburg uit een centraal plein met een open keuken. De nieuwe café’s zijn ruim opgezet met zitjes, langere tafels en stoelen. Voor de zakelijke bezoekers zijn er plekken ingericht waar gewerkt kan worden met de laptop. Per café zijn er 35 medewerkers in dienst.

Reageer op dit artikel