Meest Markante Horecaondernemer Limburg opent zaak in Arnhem

Meest Markante Horecaondernemer Limburg opent zaak in Arnhem

Danny Deng, dit jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg, opent 24 januari een tweede filiaal van Dadawan, in Arnhem. In het restaurant komen de 'verre Oosterse en verre Westerse keuken' bij elkaar. Ook komt er een take-away aan de zijkant van de zaak.

Tegenover het centraal station van Maastricht opende Danny Deng, Meest Markante Horecaondernemer Limburg, eind 2015 de eerste Dadawan, en daar komt nu een tweede bij, in de Gelderse hoofdstad aan het Gele Rijders Plein in de Arnhemse binnenstad.

Fusion van oost en west

De naam Dadawan is een vrije vertaling van 'grote, eigenzinnige kom'. Vele gerechten worden dan ook in een kom geserveerd, zoals verschillende soorten noodle soep of Koreaanse bibimhap (gemixte rijst met groente, vlees of kip).
In het nieuwe concept komen de keukens van het verre Oosten en het verre Westen bij elkaar.

Afhaal: sushi, noodles en curry's

Aan de zijkant van het restaurant is een take-away -Dadawan 2Go- gesitueerd, waar de gast een breed scala aan gerechten kan verkrijgen, zoals sushi, noodles en curry’s.

Dadawan Arnhem is vanaf dinsdag 24 januari dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.