nieuws

Nieuwe zoektocht naar beste jonge chef van de wereld

Restaurant 834

S.Pellegrino gaat opnieuw op zoek naar de beste jonge chef ter wereld. De derde editie is op een paar punten verbeterd om de deelnemers meer mogelijkheden te bieden zichzelf te presenteren en genoeg zichtbaarheid te creëren.

Nieuwe zoektocht naar beste jonge chef van de wereld

De wedstrijd – waarvoor je je vanaf 1 februari kan inschrijven – vindt plaats in een periode van 18 maanden, de winnaar wordt bekend gemaakt in 2018.

Titel

Verschillende voorrondes en lokale competities gaan vooraf aan de Grand Finale in juni 2018, waar de finalisten zullen gaan strijden om de S.Pellegrino Young Chef 2018 titel. De verlengde duur van de competitie geeft de deelnemers de kans om meer tijd met hun aangewezen Mentor Chef te werken om zo hun ‘signature dish’ te verbeteren en hun vaardigheden te verfijnen ter voorbereiding op de finale.

Toevoegingen

Om het bereik en de toegankelijkheid van de talentenjacht te vergroten is de regio ‘Centraal Amerika-Caribisch gebied’ toegevoegd aan de lijst met geografische regio’s van de competitie, die nu bestaat uit 21 verschillende gebieden over de hele wereld. Als toevoeging worden aanmeldingen in het Engels, Spaans, Mandarijn, Frans en Italiaans ook geaccepteerd. Wel wordt er van de deelnemers verwacht dat ze kennis hebben van de Engelse taal, gezien dit de officiële taal van de competitie is.

Aanmelden

Aanmelden voor de S.Pellegrino Young Chef 2018 kan vanaf 1 februari 2017 op Sanpellegrino.com.

Reageer op dit artikel