nieuws

You’re Invited start half februari met restaurant- en clubpas voor elite

Restaurant 2089

Het bedrijf You’re Invited lanceert half februari een restaurant- en clubpas voor BN’ers en elite. ‘Met trots kan ik vermelden dat vele clubs en restaurants door het land in onze lijst staan vermeld’, meldt de initiatiefnemer Vincent Breuseker. Zo noemt hij restaurant Parkheuvel, Joelia by Mario Ridder en Rosso, maar ook clubs als Villa Thalia, Kerkplein Breda en het buitenlandse Pacha en CDLC.

You’re Invited start half februari met restaurant- en clubpas voor elite

Eerder al sloten Air Amsterdam, Club Abe en Beachclub Bloomingdale zich aan bij You’re Invited. Vincent Breuseker: ‘You’re Invited zal een symbolisch bedrag rekenen voor de pashouders.’ De pas brengt voordelen met zich mee voor de houder, waaronder gratis entree bij clubs, geen wachtrijen en naar wens onder meer VIP-vervoer, beveiliging, of een VIP-tafel. Maar het gaat nog verder dan dat, meldt de initiatiefnemer. ‘De service is uitgebreid met wereldwijde vluchten met privéjets en verhuur van de meest luxe wagens, waaronder de Ferrari 458 Spider 2016 en de Mercedes Maybach. Ook worden premium overnachtingen aangenomen in de beste hotels.’

thumbnail_B.PhantomEWB_11_fullbleed_v1

Club betaalt voor VIP-card

De clubs en restaurants betalen voor het aansluiten bij You’re Invited. ‘Zij profiteren van exposure en de VIP tafels bij onze leden’, legt Breuseker uit. Over dat laatste zegt hij: ‘Daarbij valt de jaarlijkse bijdrage in het niet.’

Vijftig clubs en restaurants

Pashouders krijgen informatie over vijftig geselecteerde clubs en restaurants in Nederland via een mobiele app voor IOS & Android en website. ‘You’re Invited garandeert de exclusiviteit van de lijst gedurende de periode van 1 jaar.’ De top 50 wordt dus niet uitgebreid in de tussentijd en er wordt geen onderscheid gemaakt in de aangesloten clubs en restaurants. Deze worden gerangschikt op alfabetische volgorde per regio.

thumbnail_Super VIP Bus 02

You’re Invited heeft een aantal BN’ers aan de VIP Pas verbonden als ambassadeur.  You’re Invited zal de eerste VIP card overhandigen aan Everon Jackson-Hooi, beter bekend als Bing van GTST. ‘Everon heeft mij gesupport en gemotiveerd vanaf dag één voor het concept en daar ben ik hem dankbaar voor. Verder is Everon zakelijk niet betrokken bij You’re Invited.’

Reageer op dit artikel