nieuws

Cas Spijkers Academie verlaat Boxmeer

Restaurant 2620

De Cas Spijkers Academie verlaat Boxmeer. De opleiding krijgt vanaf het nieuwe schooljaar onderdak bij ROC Nijmegen aan de Campusbaan.

Cas Spijkers Academie verlaat Boxmeer

Dat meldt De Gelderlander donderdag 16 februari. Volgens schoolbestuurder Peter van Mulkom zal de academie in Nijmegen meer verbinding kunnen maken met de daar al aanwezige horeca-opleidingen. ‘Daarnaast zullen studenten van de reguliere koksopleiding sneller geïnspireerd raken om door te stromen naar de Cas Spijkers Academie’, zo meent Van Mulkom. Ook speelt een betere bereikbaarheid mee in de keuze om te verhuizen van Boxmeer naar Nijmegen.

Leestip: Wat wil een leerling van zijn leerbedrijf?

De Cas Spijkers Academie in Boxmeer, voorheen gevestigd in Klooster Elsendael, vond drie jaar geleden een nieuwe locatie in De Weijer, het culturele hart van Boxmeer.

Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie verzorgt een opleiding voor culinair toptalent. Deze opleiding is vernoemd naar Cas Spijkers, één van Nederlands bekendste koks. Cas Spijkers heeft zich tot zijn overlijden, eind oktober 2011, intensief met ‘zijn’ opleiding bezig gehouden.

Lees ook: Collega’s over Cas Spijkers: ‘Vernieuwend en groothartig

Reageer op dit artikel