nieuws

De Librije veilt restaurant inventaris oude pand

Restaurant 4982

De inventaris van het oude pand van driesterrenrestaurant De Librije gaat onder de virtuele hamer. Van 24 tot en met 28 februari houdt BVA-Auctions.com een online veiling.

De Librije veilt restaurant inventaris oude pand

240 producten van de restaurant inventaris gaan onder de hamer. Onder andere vrieskasten, inbouwovens, wokpanbranders, inductiekookplaten, een combi-steamer, terrasmeubilair en clubfauteuils. Daarnaast worden producten geveild die zijn vervangen op de nieuwe locatie van De Librije.

Leestip: De Librije verhuist en Zusje weg uit Zwolle

Veiling inventaris De Librije

Bezichtiging van de producten is op vrijdag 24 februari van 14:00 tot 18:00 uur aan de Marsweg 47 in Zwolle. Tot en met dinsdag 28 februari 2017 kan men via deze link een bod uitbrengen in de online horeca inventaris veiling.

BVA Auctions veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen.

Nieuwe bestemming voor ‘oude’ Librije

Het Zwolse driesterrenrestaurant De Librije verhuisde in januari 2015 naar de binnentuin van Librije’s Hotel in Zwolle. Het pand waarin voorheen driesterrenrestaurant De Librije zat gevestigd, krijgt een nieuwe bestemming: naast een kledingwinkel op de begane grond, komt er een brasserie in het souterrain en een ruimte voor feesten en partijen op de eerste verdieping.

Jonnie en Thérèse Boer meldden eerder aan dagblad De Stentor dat Giel Hakkenberg, die het pand een nieuwe bestemming gaat geven, het pand gaat huren. ‘Verkopen was alleen een optie als we de juiste koper tegen zouden komen. En voor de biedingen die we wel hebben gehad, wilden we het niet van de hand doen. Giel had een goed plan, dus gaan we met hem in zee. Maar enkel als huurder. We hebben verder niets te doen met het concept.’

Kijktip: Thérèse en Jonnie Boer over verhuizing De Librije

Reageer op dit artikel