nieuws

Deliveroo breidt uit naar Breda: tiende stad in Nederland

Restaurant 1586

Na recente uitbreidingen naar Delft en Leiden trekken de fietsende bezorgers van Deliveroo door naar Breda. Daarmee is Breda de tiende stad waar Deliveroo actief is.

Deliveroo breidt uit naar Breda: tiende stad in Nederland

De favoriete gerechten van lokale restaurants zijn voortaan eenvoudig via de website of de Deliveroo-app (IOS en Android) te bestellen. Bestellingen kunnen direct geplaatst worden of zijn tot een dag van tevoren in te plannen. De reis van de bezorger en, nog belangrijker, de bestelling is via GPS-tracking perfect te volgen. Van minuut tot minuut.

Leestip: Maaltijdbezorger Deliveroo wil uitbreiding in Europa

Uitbreiding

‘Ik ben ontzettend blij met onze uitbreiding naar Breda, waarmee we ons bezorggebied in het Bourgondische zuiden van Nederland opnieuw vergroten. Een stad als Breda barst van de lokale restaurants die niet altijd de faciliteiten hebben om op eigen kracht delivery service aan te bieden. Via Deliveroo kan een restaurant meer gasten bedienen dan dat het aantal tafels toelaat’, aldus Philip Padberg, general manager Deliveroo Nederland.

Leestip: Bezorgservices restaurants? ‘Het is absoluut lucratief’

Aansluiten

De Deliveroo-launch biedt lokale restaurants in Breda een nieuwe groeikans. Partners vergroten hun capaciteit door via bezorging meer gasten te bedienen dan de fysieke tafeltjes toelaten. Restaurant Loff, Binnen Breda, Cheese & Bacon burger van Ellis Gourmet Burger en Frietwinkel bij Dapp zijn al aangesloten bij Deliveroo.

Leestip: ‘Als moderne horecaondernemer hoort thuisbezorgen gewoon bij je formule’

Reageer op dit artikel