nieuws

Kom burgers Eten: opnieuw pop-IN-restaurant Hoogmade

Restaurant 1117

Tijdelijk een ander concept in een bestaand restaurant exploiteren: dat is een pop-in-restaurant. Met deze twist op de bekendere pop-up zaken, gaat Restaurant Kom Eten in Hoogmade de komende weken door het leven als Kom burgers Eten. Het restaurant serveert burgers gemaakt van lokale producten en is van 8 februari tot en met 1 april open.

Kom burgers Eten: opnieuw pop-IN-restaurant Hoogmade

Kom Eten organiseerde in 2016 voor het eerst een pop-IN restaurant genaamd Kom kip Eten. ‘Dat was zo’n succes dat we nog steeds een kippetje op de menukaart hebben staan omdat deze er van vaste gasten niet af mag,’ vertelt chef-kok en eigenaar Kenneth Tjong Ayong. ‘We kiezen voor de pop-in expres gerechten die laagdrempelig zijn, geen gedoe, gewoon lekker eten. Ook omdat de gerechten dan makkelijk af te halen zijn.’

Lees ook: Michiel van der Eerde opent vijfde pop-up-concept

Lokale ingrediënten

Alle hamburgers die Kom burgers Eten serveert, worden gemaakt van het Kaag en Braassem Rund uit Woubrugge en geleverd door Keurslager Loek van Vliet uit Alphen, de hamburgerbroodjes worden gebakken door Boulangerie Mamie Gourmande uit Leiden en het geheel wordt belegd met boerenkaas van boerderij ’t Groene Hart uit Hoogmade. Aanvullend op de hamburgers, serveert het restaurant spareribs van het Livar varken, het eerlijke en smakelijke scharrelvarken uit Limburg waarvan Keurslager Loek van Vliet gecertificeerd leverancier is.

8 februari tot en met 1 april

Waarom de horecazaak überhaupt gaat voor een pop-IN restaurant? ‘Het is voor onszelf heel erg leuk om je bedrijf tijdelijk heel anders te exploiteren, dat houdt ons creatief. En met zo’n actie trekken we hopelijk weer nieuwe mensen aan, iets dat we altijd goed kunnen gebruiken’, stelt Tjong Ayong. Pop-in-restaurant Kom burgers Eten is geopend van woensdag 8 februari tot en met zaterdag 1 april. Reserveren en afhalen kan telefonisch via 071-501 2220. Alle informatie is te vinden op www.komburgerseten.nl

Reageer op dit artikel