nieuws

Masterclass: Creatiever Vegetarisch voor chefs

Restaurant 1223

Heerkens Groente en Fruit en Strijbosch Grootkeukentechniek organiseert op 20 en 21 februari een Masterclass voor chefs en restaurateurs. De genodigde chefs worden uitgedaagd en geïnspireerd om meer te doen met groenten op de menukaart.

Masterclass: Creatiever Vegetarisch voor chefs

Met de masterclass wordt ingespeeld op de toenemende behoefte aan vegetarisch en meer groente en fruit op het bord. Het event wordt verzorgd door Takis Panagakis uit Den Haag. Panagakis is één van de opkomende chefs en werd in 2013 uitgeroepen tot VariatieChef van het jaar vanwege zijn verrassende gebruik van groenten in gerechten. Cressen ontwikkelaar Koppert Cress zal aan de hand van een proeverij laten zien welke smaken met cressen gecreëerd kunnen worden.

Leestip reportage Coppert Cress: Piepkleine plantjes met grootse smaken

Ook zullen apparatenbouwer Alto-Shaam en The Basterd barbecue laten zien hoe nieuwe technieken kunnen helpen om de kwaliteit in de keuken te verbeteren. De Masterclass wordt georganiseerd in het restaurant van Strijbosch aan de Heescheweg 29 te Nistelrode.

Het initiatief van deze Masterclass Creatiever Vegetarisch komt uit de koker van Heerkens Groente en Fruit en Strijbosch Grootkeukentechniek. Heerkens Groente en Fruit is een groothandel in groenten en fruit met een groot aantal horecaklanten in de regio Noord Brabant. Strijbosch Grootkeukentechniek heeft ruime ervaring als toeleverancier naar instellingen en richt zich sinds enkele jaren op restaurants.

De Masterclass Creatiever Vegetarisch vind plaats op maandag 20 februari en dinsdag 21 februari en start om 16.00 uur.
Contactpersoon is Elke van Benthum van Heerkens Groente en Fruit; elke@heerkensagf.nl

Reageer op dit artikel