nieuws

Paviljoen Amigo heeft nieuwe eigenaar

Restaurant 2475

Paviljoen Amigo in Alphen aan den Rijn is verkocht aan de eigenaren van het naastgelegen Pannenkoekenrestaurant De Schaapskooi. De vorige eigenaar, Willem Roggeveen, heeft Amigo 32 jaar lang uitgebaat.

Paviljoen Amigo heeft nieuwe eigenaar

Paviljoen Amigo is een een vrijstaande restaurant met een midgetgolfterrein en is gelegen aan de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen aan den Rijn. Het horecabedrijf is zowel partyrestaurant, café als snackbar.

Het totale terrein is ruim 5600 vierkante meter, het paviljoen zelf is 275 vierkante meter, inclusief terras met 240 zitplaatsen.

Vivienne Winkelaar, de nieuwe eigenaar, tevens met partner uitbater van Pannenkoekenrestaurant De Schaapskooi, wil het paviljoen zelf gaan vervangen door nieuwbouw.

De Schaapskooi

De Schaapskooi

De deuren zullen enkele maanden sluiten voor de herbouw, om daarna te openen voor liefhebbers van kipgerechten onder de nieuwe naam ‘Bij Hen’. De snackbar, de ijssalon en de midgetgolf blijven deel uitmaken van het nieuwe concept.

‘We houden allemaal van kip, zeker ook de vele kinderen die hier langskomen. De specialiteit van Bij Hen gaat ‘kip van het spit’ worden, die te verkrijgen is in diverse smaken met bijgerechten zoals biologische friet en huisgemaakte appelmoes. Je kunt ‘Bij Hen’ ook terecht voor de lunch. Op de lunchkaart zullen naast kipvarianten ook broodjes, salades en soep op de menukaart staan,’ zegt Winkelaar over het nieuwe concept.

Amigo naar de Schaapskooi

Winkelaar is blij met deze stap. ‘Willem Roggeveen en ik zijn natuurlijk al jaren buren en hebben een prima verstandhouding. Toen Willem aangaf te willen stoppen met Amigo, zag ik meteen kansen. Samen zijn we er snel en goed uitgekomen. Ik heb er zin in.’

De verkoper werd geadviseerd door Adhoc horecamakelaars.

Reageer op dit artikel