nieuws

Restauranteigenaren op weg naar huis beroofd van dagopbrengst

Restaurant 1079

De eigenaren van een restaurant in Amsterdam Oost zijn dinsdag 31 januari op weg naar huis met geweld beroofd van hun dagopbrengst. Vermoedelijk hebben de twee daders de slachtoffers gevolgd vanaf het restaurant.

Restauranteigenaren op weg naar huis beroofd van dagopbrengst

Dat meldt At5. De eigenaresse van het restaurant droeg de dagopbrengst bij zich in een plastic zak. Deze werd met geweld gestolen.

Leestip: 7 tips die kans op een overval verkleinen

De daders vluchtten nadien op een scooter richting het Flevopark. De politie is op zoek naar getuigen. De man die de tas wegrukte is rond de 28 jaar, licht getint, heeft een mager postuur en is tussen de 1.60 en 1.65 meter lang. Hij heeft kort krulhaar en droeg tijdens de overval een donker jack. Er is geen signalement bekend van de bestuurder van de scooter.

Leestip: ‘Onderdanigheid beste houding bij overval’

Lees hier meer tips ter preventie en meer informatie in het Veiligheidsdossier.

 

Reageer op dit artikel