nieuws

’t Regthuys Maarn: nieuwe eigenaar & nieuwe naam

Restaurant 13588

Restaurant ’t Regthuys van Thea en Willem Fuchs in Maarn is gesloten. Nieuwe eigenaar van de locatie is Wim Vos. Hij verbouwt het horecabedrijf nu en opent in april een laagdrempelig concept onder de naam Reynaert.

’t Regthuys Maarn: nieuwe eigenaar & nieuwe naam

Wim Vos is tevens eigenaar van Restaurant ’t Vosje in Maarn en van Vos Horeca Maarsbergen, leverancier en bouwer van horecakeukens.

Vos zegt over zijn plannen met zijn nieuwe horecalocatie – aan de Tuindorpweg 33 in Maarn – tegen Misset Horeca: ’t Regthuys stond vermeld in de Lekker 500 en was een begrip in de regio. De formule was wel heel klassiek, wij willen een wat lossere stijl voeren. Wat laagdrempeliger, onder de naam Reynaert.

Met Reynaert willen we hoge kwaliteit toegankelijk maken. In deze regio zijn vrijwel alleen zaken die nog denken in complete menu’s. Wij denken dat steeds meer mensen meer kleine gerechtjes willen proeven, maar wel met veel aandacht voor smaak, presentatie en kwaliteit van de producten.’

Op de kaart van Reynaert komt een ruime selectie in tussengerecht formaat, voor een vriendelijke prijs. De gast bepaalt zelf het aantal gangen. ‘Door de variatie op de kaart blijft het leuk om regelmatig terug te komen, er is altijd wel weer iets nieuws te proeven,’ concludeert Vos.

Vos heeft al sinds 14 jaar samen met zijn zus een zaak in Maarn: Restaurant ’t Vosje, een eenvoudig middensegment restaurant. ‘Reynaert wordt van een ander kaliber. Een hoger niveau, meer fine dining. Maar wel toegankelijk en informeel.’

Overdekt terras

Naast een nieuw interieur wordt ook gewerkt aan een overdekt en verwarmd terras. Vos: ‘In het centrum van Maarn is het aanbod heel beperkt, terwijl er zeker in het seizoen voldoende markt is. Met een overdekt terras kunnen we dat buitengevoel creëren, ook als het weer wat minder is. We willen er dus ook zeker voor lunch en borrel zijn.’

Nieuwe keuken Reynaert

Vos plaatst ook een volledig nieuwe keuken, vanuit zijn bedrijf Vos Horeca. ‘Ik heb inmiddels zo veel keukens ingericht, dat ik voor mijn eigen zaak natuurlijk ook meteen ideeën heb over de indeling en apparatuur. Geen half werk.’

Lees meer over Wim Vos:

>Wim Vos richtte ook de keuken van Kees Haalboom in: Pannenkoekenrestaurant De Bijenmarkt in Veenendaal. 

 

——————————————————————————————————-

nieuwsbrieffNiets missen van Missethoreca.nl?

Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief;

zo’n 24.000 horecaprofessionals gingen u al voor!

Meld u hier aan

 

Reageer op dit artikel