nieuws

Taste of Amsterdam 2017: Julius Jaspers, Jef van den Hout en Michiel Deenik

Restaurant 2668

Julius Jaspers, Michiel Deenik (Roast Room en VisaandeSchelde) en Jef van den Hout van The French Connection zijn drie chefs die dit jaar actief zijn op Taste of Amsterdam 2017. Het food festival is van 2 tot en met 5 juni. Chefs verzamelen zich in het Amstelpark om hun signature dishes aan het publiek te laten proeven.

Taste of Amsterdam 2017: Julius Jaspers, Jef van den Hout en Michiel Deenik

Restaurants Blauw, The Roast Room, Visaandeschelde, The French Connection en Pikoteo laten hun recepten proeven aan de bezoekers van het food festival. Chefs koken ‘tasting portions’ waardoor bezoekers geen keuzes meer hoeven te maken; ze proeven simpelweg alle gerechten van chefs als Julius Jaspers, Jef van den Hout en bakker Edwin Klaasen.

>> Video: Michiel Deenik over The Roast Room

Het is de negende editie van het food festival dat naast proeverijen ook workshops, muziek en een markt biedt. De organisatie verwacht zo’n 30.000 bezoekers voor Taste of Amsterdam dat zal plaatsvinden in het Amstelpark.

Taste of Amsterdam 2016

 

Taste of Amsterdam organiseert voor de tweede keer het AEG Baking Lab, waar thuisbakkers de broodjes, koeken en taarten bruin bakken onder leiding van meesterbakker Edwin Klaasen. Bij Taste of Kids kunnen zelfs de kleinste chefs drie dagen lang in de keuken staan.

Tickets Taste of Amsterdam 2017

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online voor €12,- (inclusief boekingskosten) te bestellen. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen, op een dag naar keuze. Een passe-partout (€22) geeft toegang tot alle dagen. Tickets voor Taste of Amsterdam zijn te koop via Tasteofamsterdam.com

nieuwsbrieffNiets missen van Missethoreca.nl?

Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief;

zo’n 24.000 horecaprofessionals gingen u al voor!

Meld u hier aan

 

Reageer op dit artikel