nieuws

Van Der Dussen Delft Beste WijnSpijs Restaurant

Restaurant 1330

Restaurant Van Der Dussen in Delft heeft de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept. Van alle restaurants is Van Der Dussen het beste beoordeeld door de 15.000 deelnemers aan de WijnSpijs Wandelingen.

Van Der Dussen Delft Beste WijnSpijs Restaurant

Zo’n 400 zorgvuldig geselecteerde restaurants werden in 2016 bezocht door 15.000 gasten. Zij bezochten deze restaurants tijdens de culinaire wandeling van WijnSpijs en ieder restaurant werd beoordeeld door middel van een online enquête.

Leestip: Landgoed Wolfslaar Beste WijnSpijs Restaurant 2015

Varkenskoontjes met Tempranillo

Al deze resultaten werden geanalyseerd door de organisatie van WijnSpijs en Restaurant Lounge Van Der Dussen uit Delft kwam als beste uit de bus. De WijnSpijs 2winnende wijn-spijscombinatie was een gerecht met varkenskoontjes (wangen) met krokante schorseneren en hazelnootvinaigrette waarbij een stevige blend van Syrah, Tempranillo en Merlot uit Spanje werd geschonken.

WijnSpijs Top-10

Op nummer twee eindigde restaurant De Vlindertuin* in Zuidlaren en op drie Southern Cross in Heemstede. Andere restaurants in de top 10 zijn Eindeloos in Leeuwarden, Smaak & Vermaak (Zoetermeer), Bij Brons (Almere), De Dis (Scheveningen), One* (Roermond), AntiChic (Rotterdam) en Enfin in Venlo.

Reageer op dit artikel