nieuws

De Nieuwe Polderkeuken krijgt bistro

Restaurant 1193

Frank Streefland, eigenaar en chef-kok van restaurant De Nieuwe Polderkeuken start in april met een nieuwe bistro. Deze bistro komt op de benedenverdieping van het pand in Stolwijk waarin De Nieuwe Polderkeuken zit.

De Nieuwe Polderkeuken krijgt bistro
De Nieuwe Polderkamer in Stolwijk

Frank Streefland gebruikt de benedenverdieping nu als De Nieuwe Polderkamer voor besloten feesten en partijen. De bistro die er komt krijgt 70 zitplaatsen binnen en een terras. Gerechten komen uit de eigen keuken (beneden) en er is een centrale bar. De zaak krijgt de naam bistro De Polderkamer.

De nieuwe horecazaak gaat open van woensdag t/m zaterdag vanaf 11:00 uur ’s ochtends. Vanaf 12:00 uur kan er doorlopend aangeschoven worden om gebruik te maken van lunch- en/of dinerkaart.

Frank Streefland: ‘Ik heb een brede, toegankelijke menukaart gemaakt, met onder meer broodjes, salades, soepen, diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Hierbij zal een accent liggen op het gebruik van mooie vleesproducten van kwaliteitsleveranciers uit de eigen regio. Prima porties, ambachtelijk bereidt met daarbij een mooi glas wijn of bier.’

Het blijft mogelijk om partijen of privé diners te bespreken in De Nieuwe Polderkamer.

Leestips:

>> De Nieuwe Polderkeuken lanceert crisis voorbij menu

>> De Nieuwe Polderkeuken lanceert instragrammenu

Reageer op dit artikel