nieuws

Foodclub haalt ruim €30.000 op met Foodclub KiKa-diner

Restaurant 449

Het KiKa-diner, georganiseerd door Foodclub, heeft maandag 27 maart €31.266 opgehaald ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs met in totaal zeven Michelinsterren verzorgden samen met Horeca Vakschool Rotterdam, VSO A.J. Schreuder en Zadkine een zesgangendiner.

Foodclub haalt ruim €30.000 op met Foodclub KiKa-diner
(C) Verkijk.nl

Het Kika-diner vond plaats in Stadion Woudestein in de ruimte van Excelsior Hospitality & Events. De chefs waren René Tichelaar van De Gieser Wildeman, Fred Mustert van Restaurant Fred, Gert Blom van Restaurant Amarone, Wim Severein van Het Wereldmuseum, Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel en Antoine Schweig van De Prins. Daarnaast lag de leiding in het restaurant bij Sebby Klay, Ingrid Buikema, Koen Schipper, Harrie Baas, Axel Rosier en Sigurd Snoeys.

Veiling na Kika-diner

De 230 gasten konden na het diner bieden op verschillende items bij de veiling, zoals een 10-gangendiner voor twee personen bij Restaurant Niven, een compleet Kikaverzorgd weekend als VIP naar de Formule 1 op Spa Franchorchamps en een combinatie van Greenfee’s op de mooiste golfbanen van Nederland. In totaal leverde dat dus een bedrag op van €31.266, wat volledig ten goede komt aan de Stichting Kinderen Kankervrij.

Reageer op dit artikel