nieuws

Maître John Lammers restaurant Da Vinci overleden

Restaurant 4106

In de nacht van vrijdag 24 maart op zaterdag 25 maart is bij een eenzijdig verkeersongeval de 43-jarige maître John Lammers van restaurant Da Vinci overleden. Lammers was al 23 jaar in dienst bij het tweesterrenrestaurant in Maasbracht.

Maître John Lammers restaurant Da Vinci overleden

‘Vreselijk en niet te bevatten’, schrijven de restauranteigenaren Margo Reuten en Petro Kools op social media. ‘John was 23 jaar lang onze trouwe maître, onze steun en toeverlaat, een groot en geweldig gastheer, een luisterend oor voor onze gasten, een teambuilder en een vriend voor ons en onze medewerkers. Bij dit grote verdriet koesteren we de mooie momenten die we met John mochten beleven.’ Lammers laat een vrouw en vier kinderen achter.

In een eerder interview met Misset Horeca vertelde chef-kok Margot Reuten dat John Lammers de eerste medewerker was die op de loonlijst kwam te staan bij restaurant Da Vinci. Het restaurant heeft nu bijna 25 jaar de deuren open.

Reageer op dit artikel