nieuws

Oproep Van der Valk Beveren: gratis testen buffet restaurant Nest

Restaurant 888

Het Van der Valk Hotel in het Belgische Beveren opent eind maart haar nieuwe restaurant Nest. Om het nieuwe live cooking buffet te testen is het hotel op zoek naar 25 duo’s om gratis te komen eten op 7 april.

Oproep Van der Valk Beveren: gratis testen buffet restaurant Nest

Om ‘proefkonijn’ te worden vraagt Van der Valk Beveren om de post over de actie op Facebook te liken, de video te delen en om een registratie.

Het Van der Valk Hotel Beveren telt twee restaurants: de sushibar Ozz0 sushi & lounge en het à la carte restaurant Mangerie dat momenteel wordt getransformeerd naar restaurant Nest. Eind maart gaat het nieuwe restaurant officieel de deuren openen. ‘De locatie blijft hetzelfde, maar het restaurant krijgt een hele nieuwe look en feel’, zo meldt Van der Valk Beveren op haar website. ‘Een leuke, gezellige sfeer.’

Mangerie wordt Nest

Op 15 februari sloot restaurant Mangerie de deuren. Totdat restaurant Nest de deuren opent bij Van der Valk Beveren, kunnen gasten terecht in het pop-up restaurant Mangerie in een aparte ruimte van het hotel dat is omgebouwd tot restaurant.

Van der Valk

Van der Valk Hotels & Restaurants bestaat nu ruim 80 jaar. In totaal heeft het familiebedrijf bijna 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen.

Lees ook: Eerste Van der Valk ooit in Amsterdam

Reageer op dit artikel