nieuws

Restaurant Jiu.nu in Eindhoven sluit de deuren

Restaurant 3495

Wijnrestaurant Jiu.nu in Eindhoven sluit de deuren. In het voormalige pand van Jiu.nu start de kersverse ondernemer Rolf van Wijk op 4 april zijn restaurant genaamd Auguste.

Restaurant Jiu.nu in Eindhoven sluit de deuren

Jiu.nu, met ondernemer Sin Loong Wong aan het roer, werd vorig jaar door restaurantgids Grootspraak verkozen tot Wijnrestaurant van het Jaar en wordt aanbevolen door de inspecteurs van Michelin.

Het restaurant schrijft in haar nieuwsbrief: ‘Na vele fijne jaren sluit Jiu.nu haar deuren. Wij bedanken alle gasten die we welkom hebben mogen heten. It was our pleasure. Wij dragen de sleutel over aan Rolf van Wijk en wensen hem veel succes met zijn nieuwe restaurant: Auguste.’

Auguste

Auguste2Op Willemstraat 9, in het voormalige pand van Jiu.nu, wil Van Wijk met zijn Auguste een plek creëren waar heel bewust met lekker eten wordt omgegaan. ‘Waar eerlijke smaken worden gecombineerd met het juiste glas wijn. Waar onze gasten altijd op de eerste plek komen. En waar we weten waar onze, voornamelijk lokale producten vandaan komen, omdat we onze leveranciers persoonlijk kennen’, zo meldt hij op Facebook.

In april opent het restaurant de deuren. ‘Het is nog een heel karwei om alles op tijd klaar te krijgen. Maar ik heb er ontzettend veel zin in.’

Reageer op dit artikel