nieuws

Restaurant Samen met 700 zitplaatsen opent in Den Haag

Restaurant 2492

In Den Haag wordt deze zomer Samen geopend, een restaurant met 700 zitplaatsen geopend. Het betreft een all-you-can-eat-concept van de Chinese familie Hu uit Leerdam.

Restaurant Samen met 700 zitplaatsen opent in Den Haag

De nog te openen zaak aan de Brasserskade is het tweede all-you-can-eat-restaurant voor de familie. Bij Restaurant Samen staan veel wereldgerechten op de kaart. Zo worden er wokgerechten en sushi bereid, maar staan ook pannenkoeken en pizza op de kaart. In het restaurant in Den Haag worden veel gerechten bereid voor de ogen van de gast.

Gebouw met hotel

In het gebouw waar het all-you-can-eat-restaurant in Den Haag opent, komt ook een hotel. Het multifunctionele gebouw aan de Brasserskade bestaat uit een restaurant, bedrijfsruimten en vergaderruimten, een hotel met 80 kamers, 150 parkeerplaatsen en congresfaciliteiten. Het opvallende gebouw met schuine gevels is ontworpen door Kampman Architecten en komt op een zichtlocatie langs de A13 bij afrit Delft-Noord bij de wijk Ypenburg.

Lees ook: Jongeren eten het vaakst in een restaurant

Restaurant Breed

In Almere opende recent een soortgelijk megarestaurant, genaamd Restaurant Breed, geopend. Op 2000 vierkante meter staan buffetten met de meest uiteenlopende gerechten, van sushi tot pizza’s en van wokgerechten tot pannenkoeken. Het restaurant telt ook 700 zitplaatsen.

Leestip: Wat is de ideale stoel voor de horeca en het terras?

Reageer op dit artikel