nieuws

Wijnproeverij Wijnimport J. Bart

Restaurant 897

Op maandag 3 april 2017 organiseert Wijnimport J. Bart een voorjaarsproeverij op het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, SS Rotterdam, te Rotterdam.

Wijnproeverij Wijnimport J. Bart

Op deze dag wordt o.a. de nieuwe ‘Bart Bio Krant’ gepresenteerd. Dit wordt ondersteund door aanwezigheid van o.a. producenten die biologisch en/of biodynamisch produceren. Verder is er een bubbelbar en zijn de nieuwe oogst rosé en witte wijnen te proeven. Tevens zijn er diverse workshops met de producenten te volgen. Om 14.00 uur is er een live Skype interview met Virginia Wilcock in de Grand Ballroom. Dit jaar bestaat Vasse Felix 50 jaar en was de eerste producent in Western Australia. Virginia Willcock is in 2012 uitgeroepen als ‘Australian Winemaker of the Year’ door het toonaangevende wijnblad in Australië ‘Gourmet Traveller WINE’ en was in 2014 genomineerd voor de ‘World Winemaker of the Year Wine Star Award’. Verder is er een wijnquiz waarmee u mooie wijnen kunt winnen en wordt er een lunchgerecht met bijpassende wijn geserveerd in de Queens Lounge.

De aanwezige producenten: Vina Leyda, Weingut Martin Waßmer, Alphonse Mellot, Champagne Barons de Rothschild, Schloss Gobelsburg, Château Paquette, Domaine Louis Cheze, Domaine Corsin, Domaine Zinck, Domaine Le Pive, Vigneua-Chevreau, Terre Stregate, Fattori, Granbazan, Jimenez Landi, Mustiguillo en Bouchard Finlayson.

Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel