nieuws

La Place topman Ad Willemsen: gm HMSHost Schiphol en Rotterdam

Restaurant 1097

HMSHost International, gigant in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen, voorheen topman bij La Place, aangesteld als general manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan managementervaring in food & beverage met zich mee.

La Place topman Ad Willemsen: gm HMSHost Schiphol en Rotterdam

In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordelijk voor het ontwikkelen en groeien van de business van HMSHost Schiphol en Rotterdam.

‘HMSHost Schiphol is een van onze flagship locaties en heeft een enorme groei doorgemaakt de laatste jaren onder andere met de opening van zeven nieuwe locaties in Lounge 2. Daarnaast hebben we recentelijk Rotterdam Airport mogen toevoegen aan ons portfolio. Willemsen heeft een indrukwekkende track record op management vlak en in het neerzetten en door ontwikkelen van succesvolle concepten,’ zegt Ronald Loendersloot, Regional Managing Director Europe & Africa van HMSHost International.

Voordat Willemsen in 2014 commercieel directeur werd bij La Place vervulde hij diverse managementrollen bij het bedrijf. Toen La Place haar eerste concepten opende was hij horecamanager en daarna rayonmanager. Van 1994 tot 2016 heeft hij de formule als Operations manager, director en uiteindelijk als commercieel directeur zien uitgroeien tot een van Nederlands grootste succesformules.

 

Meer over HMSHost op MissetHoreca.nl

Reageer op dit artikel