nieuws

Al 4000 bezoekers voor concept ‘digitaal dineren’ Dinner in Motion

Restaurant 1495

Dinner in Motion, een 360 graden restaurant waarbij 38 personen gelijktijdig dineren aan één lange tafel, heeft al 4000 bezoekers mogen verwelkomen sinds de opening in november. Het restaurant is gevestigd in The Wall pal langs de A2 bij Utrecht. Het betreft een ‘digitaal dineren’ concept waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Al 4000 bezoekers voor concept ‘digitaal dineren’ Dinner in Motion

Zowel rondom als op de tafel worden spectaculaire beelden geprojecteerd. Tijdens de digitale dinnershow worden gerechten geserveerd die zijn afgestemd op de verschillende beelden die tijdens de show te zien zijn.

Succes

Initiator Bram van der Vorst trok eind vorig jaar de stoute schoenen aan en opende Dinner in Motion in de kop van The Wall, het grote pand naast de A2. Hij blikt terug op de eerste pop-up versie van dit concept:  ‘Het was voor ons allemaal erg spannend toen we eind 2016 open gingen op deze locatie midden in het land. We hadden al eerder een kleine try-out gedaan nabij Eindhoven welke succesvol was. Maar het blijft toch een nieuw concept, dus of het hier in Utrecht ook zo zou aanslaan was nog even afwachten’, aldus van der Vorst.

4000 gasten

Sinds december zijn er nu ruim 4000 gasten geweest. De reacties zijn positief. ‘Voor een restaurant dat niet dagelijks geopend is, zijn we erg tevreden over het bezoekersaantal. Ook is het dinerconcept niet alleen geschikt voor consumenten, maar ook bedrijven schuiven graag aan tafel.’

Dinner in Motion in The Wall

Dinner in Motion blijft nu tot eind september in The Wall, wat hierna gebeurt is nog niet besloten. ‘Dat het concept alles in zich heeft om verder te ontwikkelen is duidelijk. Maar of dit dan ook in Utrecht blijft of verplaatst naar een andere plek in Nederland, of zelfs daarbuiten, dat weten we nog niet. Ondertussen blijven we aan het concept sleutelen, zodat de gast op zowel inhoudelijk als culinair vlak altijd de beste beleving krijgt.’

 

Reageer op dit artikel