nieuws

Food Truck Parade beleeft eerste editie in Ulft

Restaurant 2997

In de SSP-hal, nabij de Dru Cultuurfabriek in Ulft, vindt in het weekend van 29 en 30 april de eerste editie van de indoor/ outdoor Food Truck Parade plaats. Twintig Food Trucks met unieke concepten gaan bezoekers ‘culinair in de watten leggen’.

Food Truck Parade beleeft eerste editie in Ulft

De Food Truck Parade staat uiteraard in het teken van eten en unieke Food Trucks. Maar er staan ook barista’s, bartenders bij een cocktailbar en is er een ruime keuze aan wijnen en speciaalbieren.

Barren, terrassen en kinderspeelplaats

De organisatie van De Food Truck Parade zegt voor een ‘stoere, leuke en gezellige beleving’ te gaan. De SSP-Hal, naast de Dru Cultuurfabriek wordt omgetoverd tot De Food Truck Paradeeen Food & Drinks-walhalla met diverse barren, terrasjes en een kinderspeelplaats ‘Speels Gemak’. Diverse artiesten vullen de hal met theater, dans en muziek. Bij mooi wordt ook het buitenterrein erbij betrokken.

Info Food Truck Parade

De Food Truck Parade wordt gehouden in de SSP-Hal, Dru-Laan 2 in Ulft en de entree is gratis. Zaterdag 29 april vindt de parade plaats van 12:00 tot 00.00 uur en zondag 30 april van 12:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie: www.defoodtruckparade.nl

Reageer op dit artikel