nieuws

Primedinners: reserveringen voor Founders Carbon Network (fCN) en Pearl Card

Restaurant 2834

Primedinners gaat alle reserveringen verzorgen voor de leden van businessclub Founders Carbon Network (fCN) en voor de Pearl Card houders, een voordeelkaart voor leden van deze exclusieve netwerkclub en hun vrienden.

Primedinners: reserveringen voor Founders Carbon Network (fCN) en Pearl Card

Founders Carbon Network, kortweg fCN, is een unieke, exclusieve high-end business community die bestaat uit Nederlandse topondernemers, topbestuurders, hoogleraren, founders, CEO’s, creatieven, topsporters en DGA’s.

Primedinners gaat voor deze club alle reserveringsaanvragen behandelen en verwerken.

John Rietdijk van Primedinners zegt tegen Misset Horeca: ‘Door onze kennis en ervaring wereldwijd, kunnen wij de leden en Pearl Card houders goed adviseren op basis van hun persoonlijke wensen. Met deze samenwerking komt de gezamenlijke passie en steun voor de gastronomische branche tot zijn recht.’

Primedinners en SeatsUnited krijgen elke dag meer bezoekers en gebruikers. Door de internationale steun die wij krijgen van de gastronomische branche is onze support een grote toegevoegde waarde. De samenwerking met fCN en haar Pearl Card leden zal dit versterken.’

Pearl Card leden

fCN, onder leiding van haar founder Merlin Melles, is de meest prestigieuze business club van Nederland. De club bevat 500 topondernemers en heeft daarnaast de Pearl Card Service, welke ook buiten de club actief gebruikt wordt. Onder de Pearl Card houders bevinden zich vele gastronomische liefhebbers.

Privileges geen kortingen

Rietdijk: ‘Inmiddels hebben meerdere nationale en internationale restaurants zich aangemeld om de leden en aangesloten bedrijven te voorzien van privileges. Van US tot Amsterdam tot Japan zullen wij de leden voorzien van deze privileges. Privileges zijn geen kortingen, de leden worden voorzien van unieke arrangementen, persoonlijk advies, betrouwbare service en hoge kwaliteit.’

Inmiddels zijn de eerste reserveringen al geplaatst bij toprestaurants als The Jane, Akelaŕe, l’Arpege et cetera. Niet enkel de top gastronomie, maar ook de zakelijke besprekingen en een gemakkelijke lunch behoren tot de reserveringsmogelijkheden.’

 

Reageer op dit artikel