nieuws

Ertepeller levert oesters en carpaccio via Thuisbezorgd.nl

Restaurant 3523

De Ertepeller in Papendrecht, het restaurant van Arjan Kuipers en Mark van den Berg en, is in maart gestart met Thuisbezorgd.nl. ‘Alleen met koude gerechten van onze bistro. Maaltijdsalade, oesters, kazen en carpaccio met truffelmayonaise worden het meest besteld. De commissie is niet gering, maar wordt er niets besteld, dan betaal je ook niets.’

Ertepeller levert oesters en carpaccio via Thuisbezorgd.nl

De commissie van Thuisbezorgd.nl bedraagt voor De Ertepeller – aangesloten bij JRE – 12 procent. ‘Niet mals,’ zegt Mark van den Berg tegen Misset Horeca. ‘Maar er komen geen vaste maandelijkse kosten bij. Verkoop je niets, dan betaal je ook niets. Ze werken op basis van ‘no cure-no pay’. En de service is ontzettend goed. Als je niet binnen drie minuten een bestelling bevestigd, krijg je een telefoontje. Ook zijn we er vrij in om de dienst ‘uit’ te zetten als het te druk is in onze bistro en het restaurant. Je hoeft ook niets te investeren behalve dan wat goed verpakkingsmateriaal. Wij werken met disposables van Pelikaan Verpakkingen.’

Arjan Kuipers (28) en Mark van den Berg (27) zijn begonnen met de samenwerking met Thuisbezorgd.nl omdat ze het aanbod van maaltijden die je kunt laten thuisbezorgen te eenzijdig vonden. ‘Bijna alleen maar fastfood. Dat kan anders, dachten we. Mensen laten steeds vaker eten thuisbezorgen en er is meer behoefte aan gezondere voeding. Daar willen we in mee gaan.’

Keuze in een bezorgdienst had het duo niet. ‘Papendrecht hè. Bedrijven als Deliveroo of Foodora zijn hier niet actief en om het hele circus zelf op te tuigen is ook nogal wat. Dan mis je de marketingkracht van deze bedrijven. Thuisbezorgd is wel te zien in het reclameblok van de Champions League.’

Gasten gaan voor bij Ertepeller

Bezorgen doen de ondernemers met eigen vervoer en door eigen mensen. ‘We denken erover om er een mannetje voor in te zetten op de piekmomenten. Maar daar zijn we nog mee aan het experimenteren. Onze core business blijft namelijk restaurant en bistro. Samen kunnen restaurant en bistro 100 gasten herbergen en die gaan voor het bezorgen.’

Via thuisbezorgd.nl biedt de Ertepeller naast de maaltijdsalade, oesters, kazen en carpaccio met truffelmayonaise ook wijnen aan, borrelplanken en wat barfood. Of de vraag of er binnenkort warme gerechten aan worden toegevoegd, zegt Van den Berg nu nog ‘nee’. We gaan eerst verder uitbouwen met koude gerechten. Nu zetten de we dienst op piekmomenten nog regelmatig uit. Daar gaan we eerst verandering in brengen en het koude gedeelte verder uitbouwen. Dan evalueren en daarna zien we dan wel weer verder.’

Het duo begon een jaar geleden met De Ertepeller in Papendrecht, begin van 2017 sloten ze zich aan bij de JRE.

Leestip:
Ertepeller Papendrecht lid van JRE Nederland

Reageer op dit artikel