nieuws

Restaurantactie Albert Heijn en Iens van start

Restaurant 18713

De derde editie van de restaurantactie van Albert Heijn en Iens gaat dinsdag 18 april van start. De komende vier weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis 2e driegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants in Nederland.

Restaurantactie Albert Heijn en Iens van start
Albert Heijn restaurantactie weer van start

Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvangen klanten van Albert Heijn een AH Restaurantzegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis 2e driegangenmenu of een 2e lunch. De spaaractie duurt 4 weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017.

Vorig jaar leverde de Albert Heijnrestaurantactie ruim een miljoen reserveringen op. Albert Heijn werkt ook dit jaar met Iens en meer dan 1.000 restaurateurs samen om haar klanten te laten profiteren van de restaurantactie.

Leer hier: Naast Albert Heijn restaurantactie ook AH hotelactie

Nieuwe look & feel

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe ‘look & feel’. Zo zijn er 12 verschillende ‘provincie’ spaarkaarten. Op iedere spaarkaart staat een selectie van 12 deelnemende restaurateurs uit de betreffende provincie. Ook is er een online spaarkaart die door klanten kan worden geprint.

‘WIJ ZIJN DANKBAAR DAT OOK DIT
JAAR WEER ZOVEEL RESTAURANTS
EEN TWEEDE DRIEGANGENMENU AANBIEDEN’

‘De AH Restaurantactie nodigt mensen uit om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de vele geweldige restaurants die ons land rijk is. Voor restaurateurs is het daarnaast een uitgelezen kans om hun restaurant te presenteren aan nieuwe gasten, wij zijn dankbaar dat ook dit jaar weer zoveel restaurants een gratis 2e driegangenmenu aanbieden. We verwachten dan ook dat heel veel gasten dit jaar weer door de AH Restaurantactie gaan genieten van een culinair avondje uit’, aldus Niels Keizer, algemeen directeur IENS.

Hotelactie Albert Heijn

Naast een Albert Heijn restaurantactie, lanceerde deze supermarkt in febrauri ook een hotelactie. Gasten krijgen met tien Albert Heijn hotelzegels 50 procent korting op een tweede hotelovernachting. Deze spaaractie liep tot en met zondag 26 maart 2017. Via de website Hotelactie.nl kunnen mensen de deelnemende hotels bekijken en boeken. Het aantal nachten dat kan worden geboekt via de Albert Heijn hotelactie is altijd een veelvoud van twee nachten. Na het klikken op ‘Zoek hotelovernachting’ wordt een selectie aan accommodaties getoond op basis van de ingevoerde gegevens. Lees er hier meer over.

Reageer op dit artikel