nieuws

Coop start verkoop groente- en fruitijs van chef Moshik Roth

Restaurant 1034

Tweesterrenchef Moshik Roth maakt de ijsjes van biologische groente en fruit met een vleugje honing. De ijsjes bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen, zo meldt de supermarktformule. Het ijs dat onder de naam Sprice in het schap komt, is verkrijgbaar in twee smaken: komkommer-limoen en sinaasappel-wortel.

Coop start verkoop groente- en fruitijs van chef Moshik Roth

Supermarktketen Coop start begin juni met de verkoop van het groente- en fruitijs van tweesterrenchef Moshik Roth.  Het is ijs van biologische groente en fruit met een beetje honing. De ijsjes komen op de markt onder de naam Sprice. Sprice is te koop in twee varianten: komkommer en limoen en sinaasappel-wortel. Eind deze week is het product in de  twee varianten te koop bij de meeste van de 262 vestigingen van de supermarktformule, schrijft het vakblad Distrifood.

De ijsjes zijn gemaakt van biologische groente en fruit met een vleugje honing en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen, zo meldt de supermarktformule. Sprice is verkrijgbaar in twee smaken: Komkommer-limoen en sinaasappel-wortel. De ijsjes zijn ontwikkeld door tweesterrenchef Moshik Roth en zijn bedrijf &Samhoud, dat eerder ook al producten ontwikkelde voor Albert Heijn.  ijs moshik roth bij coop

De maaltijden die Moshik Roth voor Albert Heijn maakt, bevatten 200 t0ot 252 gram groente. De topchef ontwikkelde een rode curry, pasta bolognese, mac ’n cheese en groente bami. Ook maakt de chef voor deze supermarkt frikandelletjes gemaakt van 7 soorten groente en een kaassouffle van bloemkool.

Eerder bracht Roth ook zijn tomato burger onder de aandacht van het grote publiek via Albert Heijn. Dit signatuurgerecht van de tweesterrenchef ziet eruit als en smaakt als een hamburger, maar is gemaakt van tomaat. De burger kwam in 2015 bij AH in het schap.

Leestip:
Meer over Moshik Roth lezen op Misset Horeca?

Reageer op dit artikel