nieuws

‘Echte’ pizzeria en ijssalon Attraverso opent deuren in Zelhem

Restaurant 10880

Geen doorsnee pizza’s, maar ‘echte Napolitaanse’ uit de houtoven, een kleine pastakaart met verse pasta en ijs van La Toscana. Attraverso Pizzeria & Gelateria opent 28 mei haar deuren in Zelhem. ‘Daar was hier in de regio nog wel behoefte aan.’

‘Echte’ pizzeria en ijssalon Attraverso opent deuren in Zelhem

Pizzeria en Gelateria Attraverso moet niet de zoveelste pizzeria cq. shoarmatent worden, vertelt ondernemer Ernst-jan de Gee. ‘Een Italiaans restaurant waar je échte Napolitaanse pizza’s uit de houtoven kan krijgen. Dat is het idee en daar is echt behoefte aan hier in de regio.’ De Gee opent Attraverso samen met compagnon Taco Dorst, waarmee hij ook al eetcafé De Groes runt in het Achterhoekse Zelhem.

Pizzabakker van Sardinië

Attraverso opent tegenover eetcafé De Groes in een voormalig bankgebouw. De Gee: ‘De houtoven wordt nu gemetseld, de vloer wordt gelegd en 28 mei is de grote opening.’ Om de kwaliteit te waarborgen is zelfs een pizzabakker uit Italië aangetrokken. ‘Via Italiaanse kennissen kwamen we in contact met deze man uit Sardinië en hij komt bij ons in dienst’, vertelt De Gee.

Pizzeria met verse pizza’s

De pizza’s worden bereid met louter kwalitatief hoogstaande producten. De Gee: Pizzeria-Attraverso-2‘Denk daarbij aan echt mooie kazen en 24-uurs deeg.’ Pizza’s kunnen meegenomen worden, maar niet van te voren bellen. ‘Ze gaan in de houtoven en zijn dan snel klaar, dus ter plekke snel en vers bereid.’

IJs van La Toscana

Pizza is de hoofdmoot, maar er zal ook een kleine pastakaart komen. ‘Niet al te uitgebreid, maar wel met drie of vier verschillende soorten pasta, handgemaakt.’ In hetzelfde pand komt ook een ijssalon. De Gee: ‘Daar verkopen we 24 soorten ijs en dat wordt geleverd door La Toscana.’

Attraverso opent zondag 28 mei haar deuren en is dagelijks geopend, met uitzondering van maandag.

Reageer op dit artikel