nieuws

Pop-up voor Parkheuvel** op festival North Sea Jazz Rotterdam

Restaurant 1406

Het Rotterdamse restaurant Parkheuvel dat is bekroond met twee Michelinsterren krijgt een eigen pop-up restaurant op het North Sea Jazz festival op 7, 8 en 9 juli. ‘Parkheuvel Festival Restaurant betreft een unieke samenwerking’, aldus het team van Parkheuvel.

Pop-up voor Parkheuvel** op festival North Sea Jazz Rotterdam

In het speciaal Parkheuvel Festival Restaurant kunnen gasten speciale festival restaurant signature gerechtjes eten, maar ook alvast kaarten bestellen voor een speciaal, luxueus diner. In het speciale Parkheuvel Festival Restaurant is het mogelijk om een exclusief vier gangen diner te genieten, geserveerd door het sterrenteam.

Exclusief diner

Slechts zestig mensen per avond krijgen straks de kans om aanwezig te zijn bij dit exclusieve diner, waar gasten in anderhalf uur de volledige tweesterren-ervaring van restaurant Parkheuvel beleven. Op vrijdag en zaterdag is dit van 18.00 tot 19.30 uur en op zondag van 17.30 tot 19.00 uur. Dan wordt een speciaal voor het festival samengesteld viergangendiner geserveerd inclusief aperitief, amuse en bijpassend wijnarrangement. Dit voor € 125,00 per persoon. Reserveren kan hier.

Signature gerechtjes

erik van loo

Erik van Loo

Mocht het niet lukken bij dit speciale diner aanwezig te zijn, dan zijn niet alle kansen op een culinaire ervaring verkeken. Buiten de hiervoor genoemde tijden om is het mogelijk om in het Parkheuvel festival restaurant signature gerechtjes van de chef-kok Erik van Loo te eten. Op de kaart staan verschillende mooie gerechten, verkrijgbaar met een goed glas wijn. Alles uit echt glas en in een mooie setting.

Het pop-up Parkheuvel restaurant vindt u naast de Hudson, tegenover de Rotterdam Contemporary Art Fair.

>>Meer over Parkheuvel

 

Het restaurant Parkheuvel onderging recent een restyling. Hoe komt een nieuw horecainterieur tot stand en wat is het effect van een restyling? Je leest het hier.

Reageer op dit artikel