nieuws

Konijnen gestolen van Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen

Restaurant 1604

Ontroostbare kinderen en een treurige eigenaresse bij strandpaviljoen de Blue Lagoon in Scheveningen. De huiskonijnen Peper en Zout zijn gestolen. ‘We roepen de dader(s) op ze terug te brengen. Dat kan zonder inmenging van de politie.’

Konijnen gestolen van Strandpaviljoen Blue Lagoon Scheveningen

Treurnis alom bij de kinderen waarvan de ouders strandpaviljoen de Blue Lagoon op Scheveningen bezoeken. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn de huiskonijntjes Peper en Zout gestolen.

‘Wie doet nou zoiets?’

Blue Lagoon Scheveningen: ‘kinderen ontroostbaar’

‘We hebben een hoop vaste gasten van wie de kinderen onze twee konijnen verzorgen en elke dag met ze spelen. Die zijn nu dan ook ontroostbaar. We snappen niet wie zoiets doet’, aldus eigenaresse Lindsey Ludovici.

Lees ook: Blue Lagoon Strandpaviljoen van het jaar

Terugbrengen zonder aangifte

Strandpaviljoen de Blue Lagoon roept de dader(s) op om de konijntjes terug te brengen. Ludovici: ‘Hun lege hokje wacht op ze. Het terugbrengen kan zonder dat wij aangifte doen bij de politie. Het gaat ons erom dat onze kinderen de konijntjes Peper en Zout weer in de armen kunnen sluiten.’

Onze konijnen peper en zout zijn vannacht gestolen uit onze zaak.We hebben een hoop vaste kindjes die onze konijnen…

Geplaatst door Strandpaviljoen Blue Lagoon op woensdag 10 mei 2017

Reageer op dit artikel