nieuws

10-jarig jubileum SVH Meesterkok voor Maarten Camps van Wolfslaar Restaurant

Restaurant 631

Maarten Camps, chef-kok van Wolfslaar Restaurant in Breda viert zijn 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok. Het restaurant heeft sinds 2005 een Michelinster.

10-jarig jubileum SVH Meesterkok voor Maarten Camps van Wolfslaar Restaurant

Chef-kok Maarten Camps zwaait sinds de opening in 2000 van Wolfslaar Restaurant de scepter en viert nu zijn 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok. Om dit te vieren lanceert hij een speciaal jubileummenu met de lekkerste signature gerechten van de afgelopen tien jaar.  De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Het sterrestaurant is gevestigd in een rijksmonumentaal koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Het sleepte vorig jaar de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht.

Misset Horeca Superlijst

Wolfslaar staat op nummer 65  in de Misset Horeca Superlijst 2017.  Na de bekendmaking van de vier restaurantgidsen Lekker, Gault&Millau, Michelin en Grootspraak maken we elk jaar de balans op: welke restaurants scoren gemiddeld het beste? Dat is de jaarlijkse Misset Horeca Superlijst, met daarop ruim 300 restaurants.

 

Reageer op dit artikel