nieuws

Forse investering Primedinners & SeatsUnited: diensten blijven gratis

Restaurant 2381

Primedinners en SeatsUnited gaan miljoenen euro’s investeren in de techniek van hun systemen. Media Artists wordt de partner van John Rietdijk en Chanine Steffers; de oprichters van Primedinners. De diensten blijven ondanks de ruim vier miljoen euro die geïnvesteerd wordt, gratis voor horecaondernemers.

Forse investering Primedinners & SeatsUnited: diensten blijven gratis

Het gebruik van Primedinners en SeatsUnited blijft gratis voor horecaondernemers, hoteliers en restaurateurs. ‘Reserveringssysteem, reserveringen en aanvragen blijven nu en in de toekomst kosteloos. Restaurateurs hebben op verzoek specifieke feedback aangeleverd, waardoor het een custom reserveer-systeem wordt, ingespeeld op de wensen van nu. Alle branchegenoten kunnen uiteraard automatisch van deze functionaliteiten meegenieten.’

Zo ook sterrenrestaurant Kasteel Heemstede, zij krijgen begin september 2017 het vernieuwde systeem opgeleverd met al hun belangrijke wensen en functionaliteiten erin verwerkt.’ John Rietdijk wil geen exact investeringsbedrag noemen, maar zegt met 4 miljoen euro nog aan de voorzichtige kant te zitten.

Automatisch over op nieuwe omgeving

‘Aankomende periode zal in het teken staan van de ontwikkelingen met alle nieuwe modules en de twee (iOS/Android) apps. Onze huidige en nieuwe gebruikers kunnen zonder enige hinder alle functionaliteiten blijven gebruiken en na oplevering automatisch (zonder update) overschakelen naar de nieuwe omgeving en nieuwe de functionaliteiten. Wij houden onze gebruikers op te hoogte van alle vorderingen.’

‘Met deze investering kunnen wij ons product verder optimaliseren en vermarkten,’ zegt het duo John Rietdijk en Chanine Steffers

Media Artists

Momenteel bestaat het Media Artists team uit 27 professionals en werken zij al ruim 10 jaar aan hoogwaardige software modules welke geïmplementeerd gaan worden in Primedinners en SeatsUnited. Media Artists is officieel partner van het wereldwijde technologiebedrijf Amazon.

 Door middel van SaaS-oplossing (Software as a Service) kunnen wij als team de branche extra ontzorgen met een constante doorontwikkeling van hun software systemen. Zij hoeven niet meer te zorgen voor een kostbare en complexe IT-infrastructuur en kunnen zich daardoor focussen op hun core business.

Verouderde systemen/websites en gedwongen updates behoren hierdoor tot het verleden, de software is altijd up-to-date. Volledige eigen websites, webshops, API koppelingen, kassasystemen, administratieve systemen en CRM systemen behoren tot de nieuwe mogelijkheden.

Twee Apps: Primedinners en Seats United

 Met de (iOS/Android) app en het vernieuwde design van het platform zal de internationale sociale interactie verhoogd worden op het Primedinners platform.

Tevens zal het reserveringssysteem en online platform Seats United geoptimaliseerd worden inclusief een iOS/Android App.

Lees meer over PrimeDinners op Misset Horeca

Reageer op dit artikel