nieuws

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije onthullen eigen magazine

Restaurant 2027

Jonnie & Thérèse Boer hebben donderdag 22 juni hun eigen glossy uitgebracht als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije onthullen eigen magazine
Jonnie en Thérèse Boer van De Librije

LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Jonnie en Thérèse Boer onthullen in het magazine hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Ook: vrienden van het koppel, zoals René en Natasja Froger, interior designer Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord.

>>Interview Thérèse Boer: ‘Een beetje lief zijn voor elkaar’

Recepten

Met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Gasthoofdredacteur

fotografie Rahi Rezvani

Jonnie Boer: ‘Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en truffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.’

Overdosis vet

Thérèse Boer: ‘De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.’

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is nu verkrijgbaar in boekhandels en via LXRY.NL Het magazine gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt.

Reageer op dit artikel