nieuws

Koen Kardashian presenteert ‘The Quardashian’ in Hudson Bar & Kitchen

Restaurant 809

Hudson Bar & Kitchen in Leiden heeft maandag 19 juni officieel de deuren geopend. Fenomeen Koen Kardashian introduceerde daar in het kader van de opening‘The Quardashian’, een nieuwe gigantische 180 gr. beefburger.

Koen Kardashian presenteert ‘The Quardashian’ in Hudson Bar & Kitchen

 

Marc de Gier, zijn zus Doina de Gier en Alain Reestman investeerden €400.000 om de zaak in Leiden een urban look te geven. ‘Staal, hout, chesterfield banken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer is stoer en warm tegelijk.’

Mede-eigenaar Marc de Gier: ‘De panden zijn helemaal gestript. Gave bakstenen muren kwamen tevoorschijn. We hebben deze ruw gelaten en ‘ingepakt’ met strekmetaal. DEP in Waddinxveen maakte het af door de muren met hekwerk mooi te verlichten. Het geheel geeft de zaak een bijzondere sfeer.’ Ook stalen hekwerken sieren het plafond. De inspiratie deed De Gier op bij street-art restaurant Vandal in New York, een door streetkunstenaars ingerichte zaak.

Lees hier meer over het interieur van Hudson in Leiden en bekijk de foto’s

Hudson dishes, cocktails en bites

Gasten kunnen in het restaurant terecht voor lunch, borrel of diner. Vanuit een open keuken worden de Hudson dishes bereid. Verder heeft het restaurant een riante bar waar gasten kunnen genieten van gin-tonic, Hudson cocktails en bites. Op vrijdag en zaterdag draait er een dj. ‘Disco gericht op een wat ouder publiek. Dit naborrel- en dansmoment is nieuw voor Hudson.’

Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, komende periode opent in Voorschoten vestiging tien, hierna volgen meer steden.

Nieuwe Gigant

De nieuwste gigant The Quardashian laat zich het best omschrijven als een diva met Mexicaans tintje. Dit seizoensgerecht is vanaf juni in alle Hudson restaurants door heel Nederland verkrijgbaar naast de Amerikaans georiënteerde kaart. Een heerlijke 180 gr. beefburger met mozzarella, tomaat, romaine sla, guacamole en koriander geserveerd tussen twee quesadilla’s met gruyère-, cheddarkaas, jalapeño’s en sour cream.

>>Meer over Hudson Bar & Kitchen

Reageer op dit artikel